Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Hilal s-a despărţit de antrenorul Răzvan Lucescu

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu

Echipa de fotbal Al Hilal din Arabia Saudită a anunţat despărţirea de antrenorul român Răzvan Lucescu, la 15 luni după ce a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei sub comanda acestuia, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Tehnicianul român a fost înlocuit cu brazilianul Rogerio Micale, cel care a pregătit până în prezent formaţia Under 19 a clubului saudit, după ce consiliul de administraţie al lui Al Hilal a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în vederea rezilierii de comun acord a contractului acestuia, conform unui comunicat postat pe contul de Twitter al clubului.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”


Al Hilal şi-a exprimat, totodată, "recunoştinţa şi aprecierea" faţă de Lucescu şi secunzii săi, cărora le-a urat succes pe viitor.

Plecarea lui Răvan Lucescu vine după ce elevii săi au pierdut la limită (0-1) întâlnirea cu penultima clasată Damac FC, noua echipă a mijlocaşului român Constantin Budescu, din campionatul saudit, eşec în urma căruia Al Hilal a ajuns la cinci puncte de liderul Al Shabab, după 18 etape.

Citeşte şi: Băsescu atacă DNA în pragul primei decizii în dosarul fiicei sale, Ioana - Afirmă că ar fi ţinut dosarele unor judecători în sertar pentru soluţii în altele

Foto: (c) STR / EPA


În vârstă de 51 ani, Răzvan Lucescu a condus echipa din Riad în 2019 la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor Asiei, după o finală câştigată în faţa formaţiei japoneze Urawa Red Diamonds.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.