Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al-Ittihad pregăteşte o ultimă ofertă, de 200 milioane lire sterline, pentru Mohamed Salah (presă)

Cairo Scene
Mohamed Salah

O delegaţie a clubului saudit de fotbal Al-Ittihad se află la Londra pentru o ultimă tentativă de a-l transfera pe atacantul egiptean Mohamed Salah de la FC Liverpool, scrie presa britanică, potrivit Agerpres.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Al-Ittihad va înainta săptămâna aceasta o ofertă de 200 de milioane de lire sterline (233,5 milioane de euro) conducătorilor lui Liverpool, cu speranţa că această sumă îi va convinge să-l cedeze pe Salah la campioana en titre a Arabiei Saudite.

"Cormoranii" au anunţat că Salah nu este de vânzare, după ce au refuzat o ofertă de aproximativ 150 milioane de lire sterline înaintată săptămâna trecută de clubul saudit.

Perioada de transferuri în liga profesionistă din Arabia Saudită se încheie joi seară, iar conducerea clubului Al-Ittihad speră să obţină până atunci acordul englezilor pentru transferul lui Mohamed Salah.

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a insistat însă că egipteanul nu este de vânzare şi este fericit pe Anfield. "Nu am avut niciodată vreo îndoială în privinţa angajamentului său. Este jucătorul nostru şi vrea să joace aici", a declarat tehnicianul german.

În vârstă de 31 de ani, Mohamed Salah joacă din 2017 la Liverpool şi a marcat 188 de goluri în 309 meciuri disputate în toate competiţiile alături de "Reds".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.