Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al treilea independent bubuie în PSD

candidat independent

Social-democrații au importat în trei municipii reședință de județ câte un candidat independent la pachet cu tensiuni interne.

Cea mai recentă “răsucire” a PSD are loc în Cluj-Napoca, unde social-democrații și-au schimbat candidatul după ce 6 luni au mers oficial cu fostul ministru Aurelia Cristea. PSD a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE pentru susținerea independentului Octavian Buzoianu, om de afaceri.

Decizia PSD a provocat demisia de la vârful partidului a fostului candidat și reproșuri pentru conducerea centrală.

'Am discutat cu conducerea centrală la un moment dat, respectiv cu dl preşedinte Liviu Dragnea, care este situaţia şi cum se poziţiona în această candidatură. Singurul răspuns pe care l-am primit a fost acela că-şi doreşte să câştige la Cluj. (...) Niciodată conducerea naţională n-a fost interesată de ce se întâmplă de proiectul acesta de la municipiul Cluj-Napoca, un municipiu extrem de important', a spus Aurelia Cristea, fostul candidat PSD.

  • Un scandal a explodat în ultima săptămână în PSD Brasov după ce conducerea centrala a partidului a schimbat candidatul ales de organizația județeană pentru Primăria Braşov și a impus un candidat independent. Și în acest caz au apărut declarații războinice la adresa lui Liviu Dragnea, tot din partea unui fost ministru.
  • PSD Arad trece printr-o periodă tensionată după ce a ales un independent pentru primăria Aradului. Un consilier PSD a anunțat că va candida independent și a torpilat conducerea partidului. "Regret că actuala conducere a PSD Arad a scufundat partidul în anonimat şi mediocritate. În condiţiile în care PSD Arad a decis în ultima clipă să susţină un candidat care nu se consideră candidatul PSD, fac apel la social-democraţii arădeni să mă susţină", a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.