Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al treilea masor are virusul, sper să fie o eroare, este anunțul lui Marius Șumudică

Cancan
Șumudică

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă, la Digi Sport, că al treilea masor al echipei a fost testat pozitiv şi că speră să fie vorba de o eroare, testele având o marjă de eroare, potrivit news.ro.

“Avem al treilea masor care are virusul. Nu ştiu exact, cred că era singurul pe care-l vedeam tot timpul cu mănuşi, cu mască… Din 80 de angajaţi a fost singurul testat pozitiv. E turc. Sperăm să fie o eroare. La Beşiktaş au fost şase jucători şi după cinci zile a rămas doar unul. De multe ori aceste teste au o marjă de eroare.

Vom repeta testul peste cinci zile, dar ne-am oprit din activitate pentru cinci zile. N-aveam nicio treabă cu el.  Ne întâlneam, dar n-am avut aşa… Astăzi ne-am antrenat prin video. În Gaziantep peste 90 la sută au măşti pe stradă. Au gestionat foarte bine problemele. Noi de două zile suntem izolaţi, am rămas la hotel.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Trebuie să trecem cu bine peste testul ăsta de marţi. Din momentul în care am ieşit bine toţi îi bag în cantonament”, a spus Şumudică.

El a precizat că i se pare cea mai mare prostie ca dacă un jucător este testat pozitiv toată echipa să intre în izolare. “Dacă unul a luat virusul ce să facem, distrugem un club? E cea mai mare prostie. Ce, să scoţi un club din competiţie?”

Şumudică a mai declarat că peste tot există probleme financiare cauzate de pandemia de coronavirus. “Şi la noi sunt restanţe trei luni, nu s-au plătit salariile din februarie. Vor fi discuţii şi vom vedea unde vor ajunge”, a adăugat tehnicianul.

În Liga I, Marius Şumudică a spus că şi-ar dori să antreneze Universitatea Craiova, însă doar dacă nu va fi şi Rapid în primul eşalon.

Gaziantep FK a anunţat, vineri, că un angajat al clubului a fost testat pozitiv cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.