Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alan McLoughlin a decedat la 54 de ani

Patrick Ekeng doliu

Fostul internaţional irlandez Alan McLoughlin a decedat la vârsta de 54 de ani, după a doua sa luptă cu cancerul în ultimele luni, a anunţat Federaţia Irlandeză de Fotbal într-un comunicat, citat de Reuters.

Născut la Manchester, McLoughlin şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Portsmouth, după ce a trecut pe la Swindon Town şi Southampton. El s-a retras din activitate în 2003, după o scurtă perioadă la Forest Green Rovers.

Alan McLoughlin a adunat 42 de selecţii la reprezentativa Irlandei şi a marcat golul egalării în meciul cu Irlanda de Nord din 1993 care a trimis echipa ţării sale la Cupa Mondială din 1994.

''Alan va fi amintit mereu pentru golul de la Belfast, un gol care a adus toată ţara la picioarele sale'', a declarat preşedintele federaţiei, Gerry McAnaney. McLoughlin a fost desemnat cel mai bun fotbalist irlandez al anului 1996.

''A fost un mare jucător pentru Irlanda, un fantastic om de fotbal, care a antrenat mulţi tineri talentaţi şi un om de familie. Am fost norocoşi să îl avem în familia fotbalului irlandez'', a mai spus oficialul, conform Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.