Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alan Pardew a părăsit pe ŢSKA Sofia, invocând comportamentul rasist al suporterilor clubului bulgar

crimemoldova.com
rasism

Antrenorul englez Alan Pardew a decis să părăsească postul de antrenor al echipei ŢSKA Sofia, invocând "indignarea" sa faţă de comportamentul rasist al unora dintre suporteri faţă de jucătorii de culoare ai clubului bulgar, informează AFP, citat de Agerpres.

"Din păcate, s-a terminat pentru mine aici", a explicat Pardew (60 de ani), într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului ŢSKA. "Evenimentele care s-au produs înainte şi după meciul cu Botev Plovdiv nu sunt acceptabile pentru mine", adăugat el.

Cu ocazia partidei respective, disputată pe 19 mai şi încheiată la egalitate (0-0), suporterii lui ŢSKA Sofia au aruncat cu banane şi sticle de apă în direcţia propriilor jucători, i-au huduit şi le-au interzis accesul la vestiare.

Alan Pardew, fostul antrenor ale echipelor Newcastle, West Ham United şi Crystal Palace, a regretat totodată insuficienţa infrastructurilor clubului ŢSKA Sofia, la care a lucrat începând din noiembrie 2020.

Fotbalul bulgar a fost teatrul mai multor incidente rasiste. În octombrie 2019, meciul din preliminariile EURO 2020 dintre Bulgaria şi Anglia a fost întrerupt de două ori, după ce jucătorii englezi de culoare au fost vizaţi de insulte rasiste venite din tribune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.