Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alarmă falsă cu bombă într-un local de jocuri de noroc din Râmnicu Vâlcea

Facebook
jocuri de noroc cazinou pacanele

Poliţişti, jandarmi şi lucrători ISU s-au deplasat, în noaptea de duminică spre luni, la un local de jocuri de noroc din Râmnicu Vâlcea unde era anunţată o alarmă cu bombă, sesizarea nu s-a confirmat şi este căutat acum cel care a anunţat alarma, informează, luni, IPJ Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, însoţiţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de jandarmi Vâlcea, lucrătorii ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea au intervenit în noaptea de 22 august a.c., în municipiul Râmnicu Vâlcea, la un local cu destinaţia jocuri de noroc, în urma unui apel pe 112 prin care s-a sesizat o ameninţare cu bombă. Echipajele care s-au deplasat la faţa locului au asigurat zona şi au evacuat persoanele prezente", precizează IPJ Vâlcea.

Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre o alarmă falsă. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi depistarea bărbatului care a efectuat apelul la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.