Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alarmă înainte de FED Cup: Angelique Kerber a venit în România

Simona Halep

Angelique Kerber, cea mai buna jucatoare a Germaniei, a trecut peste problemele medicale si a ajuns in tara noastra pentru a disputa meciul cu Romania, din play-off-ul Fed Cup.

Ocupanta locului 3 WTA a afirmat ca se asteapta la doua meciuri dificile, intrucat din echipa noastra fac parte jucatoare precum Simona Halep si Irina Begu. "Sunt gata pentru un nou meci impotriva Irinei Begu. Cred ca vor fi meciuri bune in weekend, iar eu sunt nerabdatoare si fericita fiindca sunt aici. Am avut meciuri bune si batalii interesante in trecut cu Simona Halep asa ca sunt nerabdatoare sa am din nou un meci dificil", a spus Kerber la Dolce Sport.

Referitor la starea sa de sanatate, Kerber a menationat ca se simte bine si va juca impotriva Romaniei. "Deja ma simt bine, am revenit luni si am avut doua zile in care m-am putut relaxa putin, asa ca voi fi bine pana sambata", a mai spus Kerber. Intalnirea din Fed Cup dintre Romania si Germania se va disputa pe 16 si 17 aprilie, la Cluj.

Din echipa nemtoaicelor fac parte Angelique Kerber, Andrea Petkovici, Annika Beck si Julia Goerges. De partea cealalta, Romania va fi reprezentata de Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.