Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alături de Liviu Dragnea, Mihai Tudose îi răspunde TĂIOS lui Klaus Iohannis: 'Părerea noastră e cea bună'

evz,ro
iohannis tudose

Președintele Klaus Iohannis a criticat în termeni duri și a numit ”țopăială fiscală” modificările făcute de Guvern la Codul Fiscal. Iohannis a spus că toate demersurile Guvernului afectează populația și a făcut și o demonstrație de calcul la un salariu mediu brut pe economie în care angajatul ar urma să primească doar 3 lei în plus.

Premierul Mihai Tudose, aflat alături de Liviu Dragnea la Băile Herculane, unde PSD are CEX, îi dă o replică tăioasă președintelui și îi spune că a calculat greșit. În plus, a confirmat că în ultima perioadă nu a mai avut dialog cu Iohannis.

”Nu am discutat cu președintele în ultimul timp. Nu-mi amintesc să fiu criticat pentru MCV. Care este acuza adusă Guvernului? Este o relaţie instituţională, deocamdată nu am avut un motiv să o activăm. Domnia sa are părerea sa despre ceea ce înseamnă reforma fiscală, noi avem părerea noastră. Se pare că a noastră este cea bună, fiind confirmată pe rând de sindicate şi de patronate.  Când toate companiile anunţă că salariile nu vor fi micşorate, ba dimpotrivă, unele vor creşte, nu putem ieşi totuşi din manipularea asta? Că o să vină 1 ianuarie, 1 februarie, o să vină fluturaşii, o să vină salariile, atunci ce o să mai spună alţii? E o propunere a companiilor, de modificare a pragului de 500.000 de euro sau rămâne la 1%.”, a declarat Tudose.

Citește și: Mutare neașteptată a lui George Soros: În ce giganți a investit miliardarul

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.