Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Verdictul judecătorilor pentru criminalul care a spintecat mortal un tânăr și a înjunghiat-o grav pe iubita acestuia

Alexandru Paştiu

Alexandru Paștiu, bărbatul din Alba care, pe fondul geloziei, a ucis un tânăr de 22 de ani şi a rănit-o pe iubita acestuia în vârstă de 21 de ani, a fost arestat preventiv marţi de către Tribunalul Alba.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a admis marţi propunerea de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile faţă de inculpatul în vârstă de 36 de ani, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu.

Citește și: Sindicatul Europol îi laudă pe cei doi polițiști motocicliști care au prins un criminal sadic: Și-au pus la bătaie propriile motociclete

"În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 18/19.04.2021, în jurul orei 4,00, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba, şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului. În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin, în vârstă de 22 de ani, şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă", se menţionează în comunicatul Parchetului.

Bărbatul a fost prins de către poliţişti care au ajuns până în locul în care acesta se ascundea, într-o zonă greu accesibilă, cu ajutorul motocicletelor enduro. Potrivit unor imagini video cu momentul în care cei doi poliţişti echipaţi în motociclişti l-au imobilizat pe agresor, aceştia l-au întrebat unde este cuţitul, el răspunzând că l-a pierdut prin grădină.

Citește și: SCENE ÎNFIORĂTOARE Un bărbat a spintecat un tânăr și pe iubita acestuia, intrând peste ei în casă: Doar femeia a scăpat cu viață

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba - Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Sebeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.