Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alcaraz, după înfrângerea în fața lui Dimitrov la Miami: M-a făcut să mă simt ca un puști de 13 ani

carlos alcaraz

Tenismenul Carlos Alcaraz, numărul doi mondial în clasamentul ATP, a declarat că s-a simțit ca un copil de 13 ani, frustrat și în căutare de răspunsuri, după înfrângerea suferită în sferturile de finală ale Miami Open în fața veteranului bulgar Grigor Dimitrov, potrivit mediafax.

Alcaraz, în vârstă de 20 de ani, a fost învins de Dimitrov în două seturi, 6-2, 6-4. Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă a spaniolului în fața lui Dimitrov (32 de ani).

"A jucat un tenis uimitor, aproape perfect. Nu am putut găsi soluții. Nu am putut găsi o modalitate de a-l face să se simtă inconfortabil pe teren. A fost un meci grozav din partea lui", a declarat Alcaraz, potrivit Reuters.

"Am o mulțime de frustrări acum, pentru că m-a făcut să mă simt ca la 13 ani. A fost o nebunie. Vorbeam cu echipa mea, spunând că nu știu ce trebuie să fac. Nu-i cunosc slăbiciunea. Nu știu nimic", a spus tenismenul spaniol.

Alcaraz, de două ori câștigător de Grand Slam, a declarat că se gândește deja la următoarea întâlnire cu Dimitrov și că plănuiește să își schimbe jocul în fața acestuia.

În ceea ce-l privește pe Dimitrov, numărul 12 mondial, acesta va juca a patra semifinală a sezonului, urmând să îl înfrunte pe Alexander Zverev, și va intra în top 10 dacă va câștiga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.