Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE acuză Guvernul că pregătește prelungirea Stării de Alertă pentru a evita moțiunea de cenzură

cotidianul.ro
alde tariceanu

ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu,  acuză Guvernul Orban că pregătește prelungirea Stării de Alertă, după data de 15 iunie, pentru a evita o moțiune de cenzură în Parlament. „Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepțională!”, a adăugat ALDE.

„Ca să evite moțiunea de cenzură, guvernul Iohannis-Orban pregătește prelungirea stării de alertă! Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepțională!

Citește și: Sfânta Treime, zi importantă pentru toți credincioșii: tradiții și superstiții. Ce este interzis să faci în această zi

Și atunci vor trebui să găsească un alt motiv ca să scape de moțiune. Le sugerăm o invazie a marțienilor, nu de alta dar a mai invocat-o dl Cîțu când nu îi mergea site-ul!

Cu toate măsurile de ”relaxare” care s-au luat, starea de alertă este evident că se păstrează nu pentru populație, ci pentru interesele guvernanților!

#StareDeAlerta #guvern #PNL #incompetent”, se arată pe pagina de Facebook a ALDE.

Starea de alertă ar putea fi prelungită după 15 iunie, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El a spus că, pentru luarea unei decizii, se vor lua în calcul evoluția epidemiei, apariția unor noi focare și faptul că încă există transmitere comunitară a virusului.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.