Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE acuză: În Sectorul 5 Programul de reabilitare termică a blocurilor este o bătaie de joc

valentin voicu

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Voicu Ion Valentin, consilier general în Consiliul General al Municipiului București, a lansat un atac dur la actuala administrație care conduce destinele locuitorilor din Sectorul 5 al Capitalei.

El susține într-o postare pe contul personal de Facebook că Programul de reabilitare termică a blocurilor este o bătaie de joc în condițiile în care blocurile stau cu polistirenul pus, unele cu schelele pus și în toată această nebunie nici măcar nu există transparență în această afacere.

”În urmă cu câteva zile, aduceam în prim-plan dezastrul reabilitării termice a blocurilor din Sectorul 5.

Blocurile stau cu polistirenul pus și lucrările sunt neterminate.

Firma angajată să execute reabilitatea fie nu are angajați, fie a abandonat lucrările din cauze numai de Florea și ai lui știute.

Am formulat solicitare în baza Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public cu privire la anveloparea blocurilor din Sectorul 5.

Termenul legal a trecut, nu am primit răspuns.

Din moment ce nu a avut bunăvoința să răspundă unei solicitări, de fapte pentru locuitorii acestui sector nici nu mai poate fi vorba.

Îi amintesc acestui domn că a promis transparență la preluarea mandatului de primar, îi amintesc că avea obligația legală să fie transparent în cheltuirea banului public.

În loc de principiile unei administrații locale aflată în slujba cetățeanului, faptele cu iz penal ale primarului Daniel Florea - #DF capătă o dimensiune îngrijorătoare.

Nu numai că nu și-a respectat promisiunile din programul prezentat la început de mandat, dar a ajuns să ascundă efectiv această situație a blocurilor lăsate cu schelele pe ele sau neterminate de parcă un asemenea fenomen ar putea fi neglijat la infinit.

Aștept ca acest primar să răspundă public pentru situația lucrărilor de reabilitare, să ne comunice cum a cheltuit banii destinați acestor lucrări și de ce nu sunt încheiate aceste lucrări. De asemenea, aștept să răspundă public în legătură cu etapele contractelor de anvelopare aflate în desfășurare ca locuitorii Sectorului 5 să știe ce se întâmplă cu banii, să știe dacă sunt șanse ca reabilitarea să se încheie.”, susține Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.