Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE cere intervenția Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, după clipul ȘOCANT pentru boicotarea referendumului

Vicepreședinte ALDE, deputata Steluța Cătăniciu, a anunțat că partidul său solicită Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul intitulat „Copiii referendumului”.

”În aceste zile este distribuit pe internet un videoclip revoltător, în care mai mulți copii sunt folosiți la filmarea unor scene violente, sub denumirea „Copiii referendumului”, mesajul transmis fiind acela de boicotare a referendumului din 6 – 7 octombrie. Modul în care a fost realizat acest videoclip reușește să revolte și să dezvăluie gândirea bolnavă a celor care au fost în stare să folosească minori pentru transmiterea unui astfel de mesaj cu un impact atât de puternic, sugerând metode folosite de Inchiziție, care vor fi puse în practică după validarea referendumului și arată cât de jos pot ajunge cei care nu înțeleg dreptul la liberă exprimare.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât l-a costat pe Borcea nunta cu Pelinel

Referendumul este cel mai democratic mod de exprimare al unui popor liber, reprezentând expresia suveranității naționale a acestuia.

În mod greșit s-a ajuns într-un punct în care vedem că scindarea pe tema referendumului generează o serie de acțiuni care nu mai țin cont de rațiune și de bun simț. ALDE solicită Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul intitulat „Copiii referendumului”.”, cere deputata Steluța Cătăniciu, vicepreședinte ALDE.

Citește și: A greșit grav, din nou! Cum s-a făcut de râs Viorica Dăncilă luni .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.