Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE face scut în jurul lui Rafila, Arafat și Streinu-Cercel: Nu se autosesizează nimeni în cazul lui Ludovic Orban?

cotidianul.ro
alde tariceanu

ALDE consideră că este o bătaie de joc la adresa medicilor să fie vizați de anchete penale în plină epidemie de coronavirus. ALDE se întreabă de ce nu se autosesizează nimeni în cazul lui Ludovic Orban, după ce premierul a organizat o conferință de presă după ce a aflat că a fost în contact direct cu o persoană confirmată cu coronavirus.

Vezi si: OFICIAL - România a închis barurile, cafenelele și restaurantele, prin ordonanță militară .

„Bătaie de joc față de cei care salvează vieți!

În plină pandemie la nivel mondial de coronavirus și într-o perioadă în care guvernarea e depășită de situație, câteva persoane au ieșit public și au oferit răspunsuri clare populației cu privire la această criză. Doctorul Raed Arafat, doctorul Streinu Cercel și profesorul Alexandru Rafila sunt cei în care românii au încredere în toată această perioadă dificilă pentru sănătatea publică.

În tot acest context, cei din Grupul de Comunicare Strategică, printre care se numără și doctorul Streinu Cercel, doctorul Raed Arafat și Alexandru Rafila, sunt vizați de un dosar penal apărut după o sesizare din oficiu și care cercetează divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, după ce au apărut în presă informații referitoare la o hotărâre a Ministerului Afacerilor Interne privind pandemia de coronavirus.

Adică, drept răsplată pentru tot ce au transmis populației, pentru că au liniștit populația, doctorului Streinu Cercel și celorlalți specialiști care se luptă cu coronavirusul li se deschide dosar penal? În ce lume trăim?

Este o bătaie de joc la adresa doctorilor care salvează vieți în țara asta. Oare ce mai urmează?

P.S. Nu se mai autosesizează nimeni în cazul lui Ludovic Orban, cel care a organizat o conferință de presă după ce a aflat că a fost în contact direct cu o persoană confirmată cu coronavirus?”, a transmis ALDE pe pagina de Facebook a partidului.

Vezi si: Dr. Cătălin Apostolescu (Matei Balş): Va veni momentul ca românii să stea în corturi militare, pat lângă pat. Și trebuie să fie pregătiți psihologic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.