Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE și-a RETRAS un membru din Guvern

alde.ro
alde

Dorin Corcheş, vicepreşedinte ALDE Bihor, a fost retras din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) la solicitarea sa, se arată într-un comunicat al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor.

"Retragerea lui Dorin Corcheş din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a avut loc ca urmare a solicitării venite din partea domniei sale. Decizia domnului Corcheş a avut la bază o serie de considerente personale, printre care dorinţa acestuia de a fi mult mai prezent la nivelul judeţului Bihor, pentru a se putea concentra pe proiectul politic al ALDE în teritoriu, în vedere consolidării filialei judeţene", se arată în comunicat.

Citește și: Elton John e GRAV BOLNAV: Are o INFECȚIE BACTERIANĂ NECUNOSCUTĂ / VIDEO

Potrivit sursei citate, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a declarat toată încrederea şi sprijinul pentru vicepreşedintele ALDE Bihor, exprimându-şi speranţa că Dorin Corcheş poate contribui la consolidarea filialei ALDE şi la îndeplinirea proiectului politic liberal la nivelul judeţului.

Dorin-Octavian Corcheş a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), iar Claudiu-Sorin Roşu-Mareş a fost numit secretar de stat la MADR, prin două decizii ale premierului Sorin Grindeanu, care au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.