Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE începe racolările: transfer MASIV de la PNL

traseism

Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu pun în aplicare strategia stabilită la partid și încep racolările din rândurile liberalilor. Cinci primari din PNL şi un fost deputat liberal, Ionela Pop Bruchental, şi-au manifestat intenţia de a activa în cadrul organizaţiei ALDE Bihor, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, liderul judeţean al partidului, Traian Bodea.

Vasile Turcu, în stare gravă la spital: ar fi încercat să se SINUCIDĂ

''Avem o discuţie destul de avansată cu doamna Bruchental şi nu numai de a ni se alătura nouă, ca formaţiune politică. Au fost nişte discuţii puţin mai neconstructive în cadrul filialei (PNL - n.r.) faţă de cei care vor să vină spre noi. Eu felicit faptul că oameni ca doamna Ionela Bruchental şi primari din zona ei vor să se alăture la ALDE Bihor şi o vor face cu siguranţă. E vorba de cinci primari, de la PNL. Ei nu pot, legal, să treacă de la partidul la care sunt, având funcţii administrative, dar vor activa în cadrul ALDE şi rămâne la atitudinea lor, când şi cum vor face pasul înspre ALDE", a precizat Bodea. 

Acesta a anunţat că în perioada următoare vor fi demarate alegeri în toate cele aproximativ 70 de filiale locale, ce se vor finaliza cu conferinţa judeţeană, a cărei dată va fi stabilită de Delegaţia Permanentă în 14 martie. 

În cadrul Delegaţiei se va stabili şi calendarul alegerilor locale. 

"Nu vă ascund faptul că avem solicitări de la alte partide politice ale unor practicieni, să spun aşa, care fac politică de ani buni, să vină să se înroleze în rândurile noastre şi să facem cu toţii împreună ca ALDE Bihor să se dezvolte. Vorbesc despre oameni care fie pleacă din alte partide, fie despre primari care doresc să vină spre noi, viceprimari sau simpli consilieri locali sau oameni care au activat în alte partide", a mai spus Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.