Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE intră în dispozitiv de bătaie. Lista candidaților la primăriile din Capitală (surse)

ALDE
ALDE sigla

Săptămână de foc la ALDE București. Surse din ALDE ne-au relatat ca la nivelul Primăriei Capitalei si Sectoare cei din ALDE luat hotărârea să mergă la alegerile locale pe liste proprii, zilele acestea urmand sa fie desemnați toti candidații pentru fotoliile de edil șef.

Vezi și: Ion Cristoiu vorbește despre un plan DIABOLIC al PNL: de aceea insistă pe revenirea pandemiei

Pentru că ALDE sprijină mediul de business, candidatul susținut la Primăria sectorului 1 este un om de afaceri, sportiv si manager din lumea sportului recunoscut pentru performanțele realizate la nivel national cat si la nivel european.

Pentru Primăria Sectorului 2 se pare ca va fi desemnat consilierul local Andrei Metehău. Cu o experiență de peste 10 ani în administrația centrală și locală, acesta este licențiat în managementul sectorului public și în științe politice. S-a remarcat prin inițierea de proiecte educaționale și îmbunătățirea  infrasctructurii școlare.

Alegerea ALDE pentru sectorul 3 este Bogdan Brătianu, fost consilier local. Descendent al Brătienilor, acesta acționează conform crezurilor politice liberale pentru români și România.

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 4 este Daniel Pînzaru. Deși are doar 28 de ani, acesta  este unul dintre cei mai activi consilieri din Consiliul Local al Sectorului 4, fiind inițiatorul sau coinițiatorul a peste 30 de Proiecte de Hotărâre adoptate de Consiliu printre care și Proiectul de Hotărâre care a stat la baza regenerării urbane a Sectorului 4. Daniel Pînzaru conduce Comisia Juridică a Consiliului Local și este membru în Comisia Locală de Ordine Publică și Comisia de Urbanism, unde a promovat zeci de amendamente utile comunității.

La Primăria Sectorului 5, ALDE București îl susține pe consilierul general Valentin Voicu. Acesta are 31 de ani şi este inginer specialist în industria alimentară. În pofida vârstei, are o experienţă administrativă considerabilă. Între 2012 şi 2016 a fost consilier local la Sectorul 3, iar, în anul 2016, a fost ales consilier general pe lista propusă de ALDE. Atât la nivelul Consiliului local al Sectorului 3, cât şi la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti a susţinut şi s-a implicat în proiectele Primăriei Sectorului 3 de modernizare a instituţiilor şcolare şi de creştere a calităţii vieţii urbane.

La Primaria Sectorului 6 favorit este Tudor Ionescu, consilier general si liderul de grup ALDE în Consiliul General al Municipiului București. Cu studii în afara țării și exeperiență în administrație publică, acesta duce o luptă constantă și eficientă pentru protecția animalelor.

Surse din ALDE spun că și pentru Primăria Capitalei, ALDE București merge cu candidat propriu. Zilele acestea fiind decisive pentru stabilirea candidatului , cele mai mari sanse se pare ca le are un cunoscut cadru universitar, fost rector al unei academii de prestigiu, cu numeroase invenții brevetate, care s-a remarcat printr-o carieră de prestigiu.

Echipa ALDE este decisă să lupte pentru a putea obține un rezultat electoral cât mai bun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.