Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE intră la rupere împotriva lui Cătălin Predoiu: Să lase jocurile politice

ALDE
ALDE sigla

Mesajul transmis de patru asociații ale judecătorilor pe finalul anului trecut nu trebuie ignorat, a transmis, joi, ALDE, magistrații susținând că Memorandumul de desființare a SIIJ este incomplet și inexact și solicitând guvernului „să lase jocurile politice și să nu uite că reprezintă România”.

Citește și: Marcel Vela a EXPLODAT, în plină ședință a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

”Un mesaj transmis de patru asociații ale judecătorilor pe finalul anului trecut care nu trebuie ignorat! Asociatia Magistratilor din Romania (AMR), Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului (AJADO), Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania (UNJR) si Asociatia Procurorilor din Romania (APR) și-au expus clar punctul de vedere”, transmite ALDE într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Mai multe asociații de magistrați susțin că Memorandumul de desființare a SIIJ este incomplet și inexact, solicitând, într-un comunicat comun, ca membrii Guvernului Orban „să lase jocurile politice și să nu uite că reprezintă România, având obligația de a nu dezinforma”.

Asociația Magistraților din România (AMR), Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO), Uniunea Națională a Judecătorilor din România (UNJR) și Asociația Procurorilor din România (APR) au transmis, luni, un comunicat comun, în care critică memorandumul adoptat de Guvernul României în data de 27 decembrie, prin care ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a propus desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.