Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE neagă că mai mulţi membri ai filialei Sector 5 ar fi trecut la PRM: 'Persoanele menționate nu au fost niciodată membri ALDE Sector 5'

ALDE
ALDE sigla

Alexandru Baicu Ciudin, preşedintele ALDE Sector 5, neagă cele susţinute de PRM într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, 23 mai, cu privire la o presupusă trecere de la ALDE la PRM a unor persoane. Liderul ALDE Sector 5 afirmă că persoanele despre care este vorba nu au fost niciodată membri ALDE.

"Având în vedere informațiile vehiculate în presa de astăzi cu privire la afilierea în rândurile PRM a colegilor din filiala ALDE Sector 5, dezmint tot ceea ce s-a scris în legătură cu acest fals eveniment.

De altfel, precizez faptul că persoanele menționate în articolul ce a apărut pe site-ul stiripesurse.ro nu au fost niciodată membri ALDE Sector 5.

Prin astfel de știri, aflăm și noi că acest PRM mai există chiar de credeam că a murit odată cu Vadim.

În loc să ne vedem de treabă, în loc să contribuim fiecare cu ce putem ca să punem țara pe făgașul normal, e nevoie să combatem cu argumente clare ideile ce le vin peste noapte unora care nici nu acceptă că alții au alte valori sau credințe și că pun, mai presus de orice, principiile democrației.

Pentru alegerile locale ce vor urma, filiala ALDE Sector 5 și-a desemnat de luni bune de zile candidat la Primăria Sectorului 5 în persoana lui Voicu Ion Valentin. Tot mai multe persoane aleg să vină alături de acesta și să-l susțină fără rezerve pentru activitatea și implicarea de care dă dovadă atât în Sectorul 5, dar și în capitală", scrie Alexandru Baicu Ciudin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.