Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE pune cruce fuziunii cu PNL! Varujan Vosganian: Opțiunea larg împărtășită de liderii județeni e de a candida pe liste proprii

Agerpres
Varujan Vosganian

Varujan Vosganian, vicepreședinte și purtător de cuvânt al ALDE, a dezmintit informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora ALDE ar urma să fuzioneze cu PNL, punctând că singurelele discuții purtate cu liberalii, în ultima perioadă, au vizat susținerea investirii Guvernului Orban. De altfel, Vosganian a susținut că filialele județene ALDE vor ca partidul să candideze singur la alegerile locale.

„Am asistat ieri la propagarea unei dezinformari, pe site-uri obscure de presă,și care nu este prima de acest fel, despre negocieri privind o eventuală fuziune cu PNL. Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) dezminte ferm orice astfel de discuții, în nici un moment nu a fost luată în calcul o asemenea variantă.

Citește și: Liberalii anunță o nouă lege trecută prin asumarea răspunderii parlamentare

Singurele discuții purtate între conducerile ALDE și PNL au vizat susținerea investirii Guvernului Orban, în baza unui Acord în douăsprezece puncte acceptat de ambele părți și care se referă, cu deosebire, la proiecte de natură economică și nu la o alianță politică.

Mai mult decât atât, chiar ieri, în cadrul întâlnirii conducerii ALDE cu liderii filialelor județene, am avut discuții privind alegerile locale. Opțiunea larg împărtășită de participanți a fost aceea de a candida pe liste proprii”, a Varujan Vosganian, vicepreședinte și purtător de cuvânt al ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.