Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE, reacţie la sondajul în care Mircea Diaconu este pe locul 2: 'Iată dovada clară. Doamnei Dăncilă, domnilor Barna şi Iohannis le e teamă'

Norica Nicolai, președintele Consiliului Național al ALDE, reacţionează la sondajul IMAS publicat luni de Europa FM, care arată un tur 2 al alegerilor prezidenţiale între Klaus Iohannis şi Mircea Diaconu. Nicolai susţine că restul candidaţilor se tem de Diaconu, acesta fiind şi motivul pentru care fostul europarlamentar este atacat, inclusiv prin lăsarea acestuia de către BEC fără reprezentanţi în secţiile de votare.

"Se mai întreabă cineva de ce au apărut toate obstacolele puse lui Mircea Diaconu de către dna Dăncilă și armata ei de consilieri? De ce toată campania de destructurarea a ALDE?

Iată dovada clară: doamnei Dăncilă, domnilor Barna și Iohannis le e teamă de Mircea Diaconu.

Doamnei Dăncilă îi e teamă că va pierde tot. Îi e teamă că va pierde guvernarea, iar odată cu ea totul și va fi dată la o parte de către colegii din PSD. Și asta doar din cauza propriilor sale decizii și ambiții.

Cei trei candidați - Dăncilă, Iohannis și Barna - au reușit ca, fiind plecați la Washington în campanie, să schimbe percepția românilor.

P. S. Nu înțelegeam atacul de azi al USR la adresa mea. Acum am înțeles. Îi mulțumesc dlui Barna de grijă și că se va asigura că va fi un vot corect", scrie Norica Nicolai pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis se situează pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale, fiind urmat de Mircea Diaconu, în timp ce pentru parlamentare, PNL se situează pe prima poziţie, urmat de PSD care depăşeşte astfel USR, conform unui sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, fără a se preciza metoda de sondare. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.