Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE reacţionează după demisiile din filiala de la Arad: 'Nu este vorba despre sute de persoane'

alde.ro
alde

Referitor la informația privind presupusele demisii din ALDE Arad, Departamentul de comunicare al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) face următoarele precizări:

Vezi şi: EXOD în politică: Demisii PE BANDĂ RULANTĂ în organizaţia ALDE Arad

1) Încă de la început trebuie subliniat faptul că vorbim de câteva persoane care au anunțat că au părăsit filiala ALDE Arad, nu este vorba despre sute de persoane așa cum eronat a fost transmis în spațiul public.

2) Dintre persoanele care și-au anunțat demisia din ALDE Arad, doar Sorin Mihoc mai era membru ALDE, acesta fiind înlocuit din funcţia de preşedinte al organizaţiei Lipova pentru performanţe slabe la alegeri. Restul persoanelor nu mai sunt membri ALDE Arad, fiind excluse din partid din cauza inactivității de peste un an şi a neplății cotizaţiilor de membru.

3) Schimbarea conducerii ALDE Arad și desemnarea deputatului Eusebiu Pistru în funcția de președinte al filialei a avut drept principal obiectiv reorganizarea filialei în vederea eficientizării activității acesteia pentru a obține rezultatele scontate la viitoarele alegeri. Totodată, precizăm că înainte de a avea loc schimbarea conducerii, filiala ALDE Arad se număra printre cele mai slabe din punct de vedere organizatoric și al activității politice desfășurate la nivel local.

4) Totodată, este regretabil că persoane care au beneficiat de sprijinul conducerii centrale a ALDE pentru a candida la diverse funcții ies public și critică liderii partidului fără niciun fel de fundament, doar în dorința de a se afirma public și de a denigra partidul din cauza unor frustrări personale, se anunţă într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.