Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alec Baldwin a anunțat că părăsește Twitter, după o glumă despre 'schimbarea accentelor': 'Nu mai poţi face ironie în Statele Unite'

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Actorul american Alec Baldwin şi-a dezactivat contul de Twitter în urma reacţiei utilizatorilor la o glumă pe care a făcut-o despre „schimbarea accentelor”, potrivit BBC.

Soţia actorului, Hilaria, a stârnit în decembrie o controversă după ce a fost acuzată că îşi falsifică accentul spaniol şi originea, potrivit news.ro.

Citește și: Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

Săptămâna aceasta, Baldwin i-a comentat actriţei americane Gillian Anderson care a câştigat Globul de Aur pentru interpretarea rolului premierului britanic Margaret Thatcher.

"Să schimbi accentele? Asta sună... fascinant", a glumit el.

Mesajul său vine după ce câţiva privitori ai ceremoniei şi-au exprimat uimirea faţă de accentul real al lui Anderson, faţă de cel britanic pe care l-a adoptat în serialul "The Crown" produs de Netflix.

Într-un mesaj video pe Instagram, Baldwin a spus că părăseşte Twitter din cauză că unii abonaţi nu au înţeles ironia din spatele comentariului lui despre Anderson. "Sigur că nu poţi spune nicio ironie pe Twitter, nu mai poţi face ironie în Statele Unite", a spus el.

Citește și: Numire dubioasă făcută de USR în funcția de subprefect al județului Alba: Fost șef de post de poliție cu diplomă de la o ‘universitate’ desființată

Actorul a precizat că a fost un "mare fan" al lui Anderson şi comentariul său a intenţionat să "ilustreze punctul în care expresiile multiculturale ale oricui, indiferent de ţară, limbă, muzică, mâncare, îmbrăcăminte, artă, oricare dintre aceste expresii sunt importante pentru tine, asta e treaba ta".

El a continuat: "Twitter înseamnă o treime de postări interesante, o treime tendenţioase, neinteresante, puerile şi apoi o treime sau poate mai mult doar ură şi răutate".

Starul a spus că plănuieşte să "găsească altă sursă de agregator de ştiri" şi le-a mulţumit utilizatorilor de Instagram pentru susţinere.

Conturile de Twitter pot fi reactivate în termen de 30 de zile.

Citește și: Puternic semnal de îngrijorare! Octavian Jurma: ‘București va intra în scenariul roșu, cel mai probabil, săptămâna viitoare’ .

Celebrităţile părăsesc adesea Twitter, temporar, pentru a evita abuzurile în timpul unei controverse personale.

Baldwin şi-a dezactivat contul de pe platformă la apogeul controversei care o implică pe soţia sa.

Hilaria Baldwin, o profesoară de yoga şi influencer, a fost acuzată anul trecut că înşală oamenii cu privire la originea ei, după ce s-a aflat că s-a născut în Boston şi că a fost botezată Hillary.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.