Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegătorii hispanici compară ideologia Partidului Democrat cu cea a Partidului Comunist din Cuba și...

twitter.com
comunism vs sua

Sprijinul alegătorilor hispanici la alegerile parțiale de la sfârșitul acestui an s-ar putea dovedi "extrem de important" pentru a schimba cursul politicilor liberale ale actualei administrații, susține un grup hispanic conservator.

Potrivit unui sondaj al Universității Quinnipiac publicat în aprilie, doar 26% dintre participanții hispanici la sondaj au aprobat performanța profesională a președintelui Joe Biden. Aceasta marchează cel mai scăzut grad de aprobare dintre toate grupurile demografice, informează theepochtimes.com.

Santiago Avila, vicepreședintele național al Adunării Naționale Hispanice Republicane (RNHA), a oferit o serie de motive pentru care sprijinul în rândul alegătorilor hispanici este în scădere.

Deși hispanicii au fost înregistrați istoric ca democrați, Avila a spus că valorile lor sunt în general conservatoare. "[Mulți hispanici] cresc cu gândul că republicanii sunt pentru cei bogați și democrații sunt pentru cei săraci". Ceea ce ar trebui să înțeleagă, a spus el, este că "democrații sunt mai liberali, iar republicanii sunt mai conservatori".

După ce a vorbit cu mai mulți hispanici de stânga, Avila a spus că "încep să simtă că Partidul Democrat a devenit prea extremist până la punctul în care începe să-i sperie pe unii dintre ei". Mulți dintre ei încep să se îndepărteze de Partidul Democrat deoarece "au senzația unei Cube comuniste și a unei Venezuele socialiste aici, în America. "

Prin urmare, Avila a declarat că hispanicii vor fi "extrem de importanți" în viitoarele alegeri de la jumătatea mandatului. "Ei încep să realizeze că valorile lor conservatoare sunt în opoziție cu ceea ce mass-media a încercat să le transmită în favoarea lui Biden și a democraților".

Președintele național al RNHA, Ronnie Lucero, a fost de acord, indicând politicile liberale ale actualei administrații ca fiind o problemă. De cele mai multe ori, "o mulțime de schimbări în politici se reflectă împotriva valorilor comunității hispanice", afirmă el.

Subiectul imigrației este adesea un subiect predominant atunci când se vorbește cu hispanicii despre politicile oricărei administrații, a remarcat Avila. Fiind fiul a doi imigranți, el nu are nicio problemă cu imigrația, dar aceasta trebuie să fie realizată prin intermediul statului de drept.

"Imigrația ilegală reprezintă o povară pentru țară și ambele partide sunt de vină", a declarat Avila, subliniind că democrații se joacă cu "emoțiile și sentimentele" atunci când vorbesc despre acest subiect. "Și în tot acest timp prea mulți conservatori presupun că nu vor obține votul hispanicilor". Cu toate acestea, a relevat el, fostul președinte Donald Trump și administrația sa au fost "foarte eficienți" în a ajunge la comunitatea hispanică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.