Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alege să locuiești într-un ansamblu elegant și confortabil aflat la malul Mării Negre - AXXIS Nova Resort & SPA

AXXIS Nova Resort & SPA
AXXIS Nova Resort & SPA apartamente complec imobiliar

Imaginează-ți o experiență de vacanță permanentă, ce îmbină perfect rafinamentul și confortul unui ansamblu rezidențial exclusivist cu frumusețea naturală a Mării Negre.

AXXIS Nova Resort & SPA, primul concept integrat din Mamaia Nord, îți oferă oportunitatea de a visa și de a-ți transforma visul în realitate. Alege să-ți petreci viața la malul mării, în apartamente de lux cu facilități premium și servicii variate pentru un stil de viață așa cum îți dorești.

Descoperă o selecție exclusivă de apartamente de vânzare în Mamaia, într-un complex rezidențial și hotelier în care nimic nu îți lipsește. Fiecare unitate locativă este concepută cu atenție la detalii și oferă o panoramă spectaculoasă asupra Mării Negre, transformând orice moment într-un tablou de eleganță și frumusețe.

Găsește-ți locuința ideală într-un complex rezidențial exclusivist din Mamaia Nord

Imaginează-ți că te trezești în fiecare dimineață cu priveliștea Mării Negre, în sunetul liniștitor al valurilor, din confortul apartamentului tău. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc pentru o escapadă de weekend, pentru un sejur mai lung sau pentru a-ți începe un nou capitol al vieții, complexul rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA îți îndeplinește toate aceste dorințe.

content-image

Aflat în construcție în zona Mamaia Nord, ansamblul este format din 6 imobile rezidențiale cu arhitectură modernă (Madrid, Roma, Paris, Monte Carlo, Lisabona și Atena) și un hotel de 5 stele, AXXIS Mundi, ce va fi deschis tot timpul anului, datorită numeroaselor facilități de recreere și confort oferite.

Atunci când ești în căutarea unui refugiu pe litoral, ansamblul rezidențial îți propune opțiuni atractive de apartamente noi în Mamaia Nord, pentru tine și familia ta.

Apartamente smart cu vedere spre mare - o investiție în calitatea vieții

Primul imobil finalizat al complexului, blocul Madrid, este compus din 252 de apartamente smart, (studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, penthouse-uri), toate cu vedere la mare. Acestea prezintă trei stiluri diferite de amenajare: AXXIS, SOLIS și LUNA, fiecare cu particularitățile sale de design și stil.

content-image

Toate unitățile locative prezintă sistem Smart Home integrat și se vor preda complet finisate. Printre dotările de confort prezente se numără: parchet, gresie, centrală termică proprie, încălzire prin pardoseală, aer condiționat, băi complet utilate, panouri solare și sistem de fațadă ventilată. Toate aceste dotări și soluții contribuie la un confort sporit și la un gard înalt de eficiență energetică.

Fiecare unitate este proiectată să ofere un echilibru perfect între design modern, funcționalitate și un stil de viață relaxant la malul mării. Cu dotări premium și finisaje de cea mai înaltă calitate, aceste apartamente reflectă standardele înalte ale dezvoltatorului.

Care sunt facilitățile ansamblului rezidențial și exclusivist de la malul mării?

Investiția în apartamente în Mamaia nu este doar despre simpla achiziționare a unei proprietăți, ci intrarea într-un univers exclusivist, unde serviciile premium și atmosfera luxoasă și relaxată fac parte din viața de zi cu zi. Locația este una ideală, la câțiva pași de o plajă de 20 000 m2, administrată privat și aproape de principalele puncte de atracție ale zonei.

În plus, complexul este un adevărat univers în sine, un loc în care întâlnești multiple opțiuni de relaxare și de petrecere a timpului liber. Lista este lungă, însă iată câteva dintre principalele facilități de top prezente:

l  15.000 m2 de spații verzi (cireși japonezi, grădină franceză în stil Versailles)

l  Peste 1 500 m2 de piscine încălzite, interioare și exterioare

l  Centru SPA (saună, jacuzzi, servicii de cosmetică, masaj și relaxare)

l  Terenuri de sport (volei, tenis, fotbal, squash, tenis de masă)

l  Sală de fitness

l  Locuri de joacă pentru copii

l  Zonă de agrement pentru sporturi nautice

l  Hotel pentru animale cu parc dedicat

l  Cazino

l  Restaurante high dining

l  Galerie comercială exclusivistă

Aceste servicii și multe altele îți vor crea prilejul de a te bucura de tot ceea ce oferă ansamblul rezidențial și hotelier premiat pentru inovație și nivelul de confort oferit.

content-image

Dacă îți dorești să faci pasul către un stil de viață cu adevărat remarcabil, nu rata ocazia de a investi într-unul dintre apartamentele de vânzare în Mamaia Nord, din cadrul complexului AXXIS Nova Resort & SPA. Găsește-ți astfel locuința ideală, într-o oază de relaxare aflată la malul mării!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.