Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alege sănătatea cu abonamentele medicale SANADOR!

Radu Pop

Efectuarea cu regularitate a unor analize medicale și screeninguri specifice vârstei, sexului și istoricului medical și familial ajută la prevenția, depistarea incipientă și tratarea cu succes a unei game extinse de probleme de sănătate.

De aceea, abonamentele medicale SANADOR pun accent pe prevenție, calitate și tratamentul prompt al afecțiunilor. Se adresează atât adulților, cât și copiilor și pot fi personalizate în funcție de bugetul și necesitățile fiecărui pacient.

Alege abonamentele medicale SANADOR și beneficiezi de:

  • Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici cu multă experiență.
  • Asistență medicală nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografie), la analize medicale, dar și la consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă, disponibile nonstop. SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.
  • Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.
  • Reduceri de preț pentru spitalizare și intervenții efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.
  • Promptitudine: fiecare programare este facută pe primul loc disponibil, în toate clinicile SANADOR.
  • Dispecerat de ambulanță și Call Center disponibile nonstop, la tel. 021.9699.
  • Un centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.