Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri cu acuzații de ILEGALITĂȚI la Primăria Sectorului 4. Cum s-a ajuns aici / UPDATE

Primaria Sectorului 4

UPDATE: Contactat de STIRIPESURSE.RO, jurnalistul Ovidiu Zară spune că nu e vorba despre ilegalități ci despre un fapt imoral. Fost consilier local și actual candidat la Primăria Sectorului 4, Zară a semnalat imoralitatea modului in care a fost ales noul viceprimar al primăriei. El spune că noul vice,Dan Bogdan Delegeanu, ar fi trebuit ales de toți consilierii, nu doar de o parte a acestora.

Consiliul Local al Sectorului 4 a ales azi un nou viceprimar după demisia fostului viceprimar Ștefan Spiridon. Noul viceprimar ar fi Dan Bogdan Delegeanu, dar deja alegerea acestuia a fost contestată pe motiv de ilegalitate crasă.

Ședința a fost boicotată potrivit informațiilor noastre de toate formațiunile politice reprezentate în Consiliul Local, mai puțin PSD și o parte din consilierii ALDE care sunt cu un picior în afara partidului.

Prezent la ședință, deși nu mai este consilier ci doar candidat anunțat la Primăria sectorului 4 din partea Mișcării Liberale, jurnalistul Ovidiu Zară a atras atenția că alegerea noului viceprimar este ilegală.

Concret - la ședință a participat, votat și chiar a făcut parte din Comisia de Numărare a voturilor și Veronica Toma, fost consilier local, membru in CA al Admnistrației Domeniului Public și Privat al Primăriei Sectorului 4. A fost votată în tumă cu două ședințe în CA și deci nu mai putea fi și consilier în continuare potrivit legilor în vigoare.

Cu toate acestea, cu acest vot salvator, noul viceprimar a fost ales pentru restul mandatului. Dan Bogdan Delegeanu a mai fost viceprimar al sectorului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.