Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Grosu, Preşedinte PAS: Cetăţenii au ieşit la vot şi au votat, să avem un viitor mai bun

Publika TV
Igor Grosu

Preşedintele interimar al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Igor Grosu, a mulţumit, duminică seară, tuturor cetăţenilor care au votat, atât în ţară, cât şi în diaspora. ”Cetăţenii au ieşit la vot şi au votat, speranţa lor este ca, de mâine, să avem un viitor mai bun”, a afirmat Grosu.

”Le mulţumesc cetăţenilor noştri, oamenilor buni ai acestei ţări pentru lucrul extraordinar pe care l-au făcut astăzi. Le mulţumesc celor din Chişinău, celor din sate şi oraşe, cetăţenilor din diasporă care au mers şi au votat pentru un viitor mai bun la noi acasă. Vedem cu toţii cum s-a votat - peste 200 de mii de cetăţeni în diasporă, 1.466.000 cetăţeni au votat în total. Speranţa lor este că, începând cu ziua de mâine, vom avea un viitor mai bun. Vreau să menţionez că aceste rezultat s-a întâmplat în nişte condiţii vitregi. În pofida tuturor minciunilor, obstacolelor, puse în faţa cetăţenilor, în faţa diasporei, lumea a ieşit şi a votat. Am văzut o campanie murdară, practici de cumpărare a voturilor. În pofida acestor obstacole, oamenii au ieşit şi au votat pentru un viitor mai bun”, a declarant, duminică seară, Igor Grosu.

Acesta a avut un mesaj şi către instituţiile statului: ”Sarcina voastră este să vegheaţi în continuare, după ce s-au închis secţiile de vot, ca votul oamenilor să nu fie fraudat, furat. Oponenţii noştri nu se vor lăsa bătuţi. Vor încerca să trişeze şi în timpul procesului de numărare a voturilor. Mă adresez membrilor birourilor secţiilor de vot, vă rugăm frumos, fiţi responsabili. Vom aştepta cu răbdare rezultatele, vom fixa toate încercările de a compromite votul”.

Potrivit datlor unui sondaj telefonic realizat pe durata zilei, PAS ar conduce cu peste 55% dintre voturi, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.