Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri în TSD: Gabriel Petrea, ales preşedinte

TSD

Gabriel Petrea a fost ales preşedinte TSD, obținând 801 voturi. Contracandidata sa, deputatul PSD Gabriela Podașcă, a primit 189 de voturi.

Andrei Tinu a anunțat sâmbătă, în cadrul congresului Tineretului Social Democrat, că renunță la candidatura pentru funcția de președinte TSD și că îl susține pe Gabriel Petrea.

„Cred că TSD nu are acum nevoie de un președinte orator, ci de unul organizator, pentru că vine un an electoral. Renunț la candidatură. Voi renunța la candidatura mea și rog organizațiile care erau de partea mea să-și dea voturile acelui candidat care a crescut în rândurile Tineretului Social Democrat, acelui candidat care are cea mai mare vechime în partid, acelui candidat care a pornit de jos și care ne poate duce către victorie — către Gabi Petrea”, a spus Tinu, citat de Agerpres.

Andrei Tinu a făcut parte și din fosta echipă de conducere a TSD, fiind vicepreședintele organizației. După retragerea candidaturii sale în cursa pentru șefia TSD au mai rămas deputatul PSD Gabriela Podașcă și fostul viceprimar al sectorului 6, Gabriel Petrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.