Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALEGERI: Poliția face verificări la 'sânge'; șoferii care transportă buletine de vot sunt testați cu aparatul alcooltest

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Toţi şoferii care efectuează transportul buletinelor către secţiile de votare din Bucureşti vor fi testaţi cu aparatele alcooltest, poliţiştii urmând să verifice documentaţia atât a acestora, cât şi a maşinilor cu care vor fi duse buletinele de vot, informează Agerpres.

Citește și: Date de ULTIMĂ ORĂ - Votul din diaspora s-a încheiat în 777 de secții/ STATISTICA de la ora 8

"În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secţiile de votare de pe raza municipiului Bucureşti. Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toţi şoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiţi doi şoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere. Totodată, colegii mei le verifică şi documentaţia şoferilor, precum şi documentaţia maşinilor care vor efectua transportul către secţiile de votare", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.

El a precizat că peste 2.700 de poliţişti vor acţiona, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secţiile de votare din Bucureşti, la care se adaugă şi efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

"Suntem pregătiţi să intervenim la orice apel 112 şi la orice solicitare scrisă pe care cetăţenii ne-o vor înainta", a mai spus oficialul Poliţiei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.