Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegerile din PNL, ca și câștigate intr-o organizație puternică!

Agerpres
PNL
Organizația PNL Sector 2 va vota, pe 5 iulie 2021, echipa de conducere, în cadrul alegerilor interne. Actuala conducere, in frunte cu fostul ministru Monica Anisie, are toate sansele sa fie realeasa, asta si dupa ce anul trecut PNL Sector 2 a scos un scor bun la alegeri.
'Zona 8 din cadrul PNL Sector 2 - care subîntinde o suprafață marcată de bulevardul Iancului, strada Vatra Luminoasă și strada Maior Coravu - este o zonă cu excelente rezultate electorale, din care fac și eu parte. Voturile primite de la alegătorii din Zona 8 i-au asigurat al doilea mandat președintelui Klaus Iohannis și primul mandat de Senator actualului președinte al PNL Sector 2, doamna Monica Cristina Anisie. Membrii liberali de pe Zona 8 vor vota pe 5 iulie 2021 pentru reconfirmarea - ca președinte de organizație - a doamnei Monica Cristina Anisie, alături de o nouă echipă de conducere, o echipă care să rămână unită, cinstită, muncitoare și mai ales loială intereselor PNL Sector 2!' Scrie pe pagina de socializare Claudiu Saftoiu.
Scopul liberal exclusiv este să rezolvăm nevoile și de așteptările cetățenilor și să punem în practică  promisiunile de campanie. Votați Monica Cristina Anisie și echipa sa performantă, loială, care te privește drept în față și face ceea ce trebuie pentru dezvoltarea liberalismului în Sectorul 2. Monica Cristina Anisie - președinte PNL Sector 2, pentru perioada 2021-2025, mai mentioneaza acesta.
Din informatiile noastre se pare ca si fostul ministru Mariana Campeanu, dar si majoritatea membrilor o sustin pe Anisie pentru un nou mandat.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.