Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alen Blazevici este primul transfer al echipei HCDS Constanţa

Federatia Romana de Handbal
handbal

Interul stânga croat Alen Blazevici este primul transfer al echipei HCDS Constanţa. Blazevici este şi component al naţionalei Croaţiei, potrivit news.ro.

”Primul jucător care vine la Constanţa vara asta este obişnuit cu marea performanţă. În cei 8 ani petrecuţi la Pick Szeged, el a jucat aproape de fiecare dată în primăvara Champions League, unde a reusit şi trei calificări în sferturi (2015, 2017 şi 2019). Tot cu fosta lui echipă a câştigat şi Cupa EHF în 2014, titlul de campion al Ungariei în 2018 şi Cupa Ungariei în 2019”, a anunţat, vineri, echipa HCDS Constanţa.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

Component al naţionalei Croaţiei, Blazevici (34 ani) a obţinut şi rezultate notabile la acest nivel: vicecampion european de juniori, medaliat cu bronz la CM tineret şi locul 6 la CM de seniori din 2019.

”Salutare, fani ai Constanţei! Numele meu e Alen Blazevic, m-am născut în oraşul croat Nasice şi sunt noul jucător al echipei voastre. Sper ca în următorii trei ani să reuşim lucruri măreţe împreună. Hai, Constanţa!”, a transmis şi handbalistul croat, care a semnat un contract valabil pe următoarele trei sezoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.