Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Noi CODURI GALBENE de fenomene extreme: Ce judeţe vor fi AFECTATE / UPDATE

METEO
meteo alert

UPDATE

Meterorologii au ridicat codul galben de polei pentru Bucureşti şi pentru judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, însă menţin avertizarea până la ora 13.00, respectiv 14.00, pentru cinci judeţe din sudul ţării.

Astfel, până la ora 13.00 se află sub avertizare cod galben de polei judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi, iar judeţul Constanţa este vizat de cod galben până la ora 14.00.

De asemenea, până la ora 17.00 se află sub avertizare cod galben judeţul Caraş-Severin, unde se vor înregistra intensificări ale vântului cu viteze care vor depăşi la rafală 55-65 de kilometri la oră şi 70-80 de kilometri la oră în zona de munte. De asemenea, în acest judeţ vor fi precipitaţii mixte.

*

Meterorologii au emis, luni dimineaţă, noi avertizări cod galben de polei pentru Bucureşti şi şapte judeţe din sudul ţării. Avertizările sunt în vigoare până la ora 13.00 în judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi. Până la ora 11.00, sunt sub avertizare cod galben de polei Capitala şi judeţele Ilfov şi Dâmboviţa.

Citeşte şi: Previziuni incredibile pentru România, după statistica teribilă publicată de Eurostat: 'Rata inflației ar putea ajunge la 12%'

Duminică, în Bucureşti şi în douăsprezece judeţe din sudul ţării a fost cod portocaliu de polei. Din cauza poleiului şi a fenomenului de ploaie îngheţată, a fost închisă circulaţia pe patru drumuri naţionale şi pe Autostrada Soarelui, între Bucureşti şi Feteşti. Traficul pe autostradă a fost deschis duminică seară, de la ora 23.00. De asemenea, cel puţin 12 curse aeriane au fost anulate sau amânate pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza fenomenului de ploaie îngheţată, în timp ce mai multe trenuri au acumulat întârzieri de până la 400 de minute, în Gara de Nord.

Tot din cauza poleiului, trenurile continuă să aibă întârzieri şi luni, iar nouă garnituri de călători spre şi de la Constanţa au fost anulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.