Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ A fost emis COD pentru NINSORI, în mai multe județe

facebook.com
meteo alert

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare Cod galben de ninsori în patru județe. De asemenea, pentru 12 județe au fost emise avertizări de precipitații mixte care pot favoriza depunerea poleiului.

Potrivit ANM, în județele Argeș, Giurgiu, Dâmbovița și Teleorman se va semnala ninsoare moderată, care va duce la depunerea unui strat de zăpadă de 5-7 centimetri. Avertizarea Cod galben pentru aceste județe este în vigoare până la ora 2.00.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Sunt vizate localitățile Bascov, Buzoești, Băiculești, Slobozia, Ungheni, Suseni, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Cocu, Miroși, Uda, Negrași, Mozăceni, Popești, Izvoru, Băbana, Ștefan cel Mare, Cuca, Cotmeana, Morărești, Drăganu, Teiu, Râca, Poienarii de Argeș din județul Argeș, Roata de Jos, Vânătorii Mici din județul Giurgiu, Găești, Corbii Mari, Dragodana, Petrești, Mătăsaru, Uliești, Mogoșani, Vișina, Șelaru, Crângurile, Morteni, Răscăeți din județul Dâmbovița și Tătărăștii de Jos, Ciolănești, Blejești, Vârtoape, Trivalea-Moșteni, Poeni, Tătărăștii de Sus, Gratia, Siliștea-Gumești, Siliștea, Cosmești, Talpa, Scurtu Mare, Zâmbreasca, Sârbeni, Săceni, Necșești, Beuca, Purani, Balaci din județul Teleorman.

Potrivit altor trei avertizări emise de meteorologi, în județele Argeș, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmbovița, Brăila, Ialomița, Buzău, Galați și în mai multe localități din Constanța și Tulcea se vor semnala precipitații mixte care vor favoriza depunerile de polei. Și aceste avertizări sunt valabile tot până la ora 2.00.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.