Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Accident între un autocar cu zeci de pasageri şi o cisternă cu combustibil: Este activat PLANUL ROȘU

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE

Un bărbat a murit și altul este în stare gravă, în urma accidentului dintre un autocar și o autocisternă, care a avut loc, joi seara, în localitatea Lechința, județul Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului, în Lechința, 15 persoane, dintre care un bărbat în stop cardiorespirator.

Citește și: Primele IMAGINI de la accidentul GRAV, unde un autocar cu pasageri a fost spulberat de o cisternă FOTO/VIDEO

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat.

O a doua victimă, aflată în stare gravă, a fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fața locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital.

Pentru ca pasagerii din autocar să poată continua deplasarea a fost pus la la dispoziție un alt mijloc de transport.

Accidentul s-a produs între un autocar și o autocisternă.

UPDATE

Drumul Judeţean 151, între localităţile Chiraleş şi Lechinţa, este blocat ca urmare a accidentului.

"Coliziunea a avut loc între un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechinţa şi o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din judeţul Sălaj. La faţa locului intervin mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliţiei Municipiului Bistriţa şi Secţie 3 Poliţie Rurală Lechinţa", a precizat Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

UPDATE

”În accident au fost implicate 15 persoane. Unul dintre ocupanți se afla in stop cardio respirator, iar altul este in stare gravă.

Celelalte persoane se afla in evaluare medicala la fata locului.”, anunță IGSU.

UPDATE

Traficul auto prin zonă este blocat.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, în urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 în stare gravă, iar 11 cu răni ușoare.

La acest moment, se fac manevre de resuscitare și se acordă îngrijiri medicale la locul accidentului.

Știrea inițială

Un autocar în care se aflau aproximativ 20 de persoane s-a răsturnat, joi după-amiază, în urma ciocnirii cu o cisternă încărcată cu combustibili, între localităţile Lechinţa şi Chiraleş din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit informaţiilor transmise de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Ciprian Păcurar.

A fost activat planul roşu de intervenţie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a comunicat că cisterna implicată în accident este încărcată cu motorină.

Accidentul s-a produs pe un drum judeţean, iar la locul solicitării au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere, una de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanta și o unitate de terapie intensiva mobila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.