Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Acţiune de amploare a poliţiei: Mandate de aducere pentru 99 de persoane care au păcălit statul în contextul pandemiei

observatorulph.ro
perchezitii

O acţiune de amploare este desfăşurată joi dimineaţa de poliţiştii din Bucureşti şi procurori. Nu mai puţin de 99 de persoane care au obţinut cu acte false ajutoare de la stat în contextul pandemiei vor fi aduse la audieri.

Joi, 25 februarie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigarea Criminalității Economice din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 99 mandate de aducere, în București și județele Călărași și Dâmbovița, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune.

Potrivit Poliţiei Capitalei, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada martie 2020 - prezent, 99 persoane ar fi folosit documente falsificate, solicitând și primind din partea Agenției de Plăti și Inspecție Socială indemnizații destinate sprijinirii salariaților în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-COV-2, in valoare de 4.500 lei/ lună.

Cuantumul prejudiciului este de 1.500.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.