Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Aeroportul Otopeni este ÎNCHIS: Nu mai decolează și nu mai aterizează niciun avion - UPDATE

www.libertatea.ro
avioane pistă aeroport Otopeni

Aeroportul Otopeni este închis, iar aterizările și decolările sunt afectate. Conform boardingpass.ro, se fac lucrări la piste, iar 12 avioane se învârt deasupra capitalei așteptând undă verde pentru aterizare.

Citește și: CCR a luat decizia! Ce se întâmplă cu amnisia și grațierea

Actualizare, ora 21:18: Aterizările au fost reluate și ulterior controlorii de trafic aerian vor permite și decolările. În acest moment peste 12 avioane așteaptă de zeci de minute să aterizeze la București. Pasagerii zborului Ryanair care a aterizat la Băneasa nu au fost debarcați deoarece avionul în care se află va zbura în câteva minute spre Otopeni.
De zeci de minute aeroportul Henri Coandă din capitală este închis iar mai multe aeronave așteptă în aer să aterizeze. Un zbor Ryanair care a decolat de la Timișoara cu destinația București a aterizat în urmă cu câteva minute la Băneasa în timp ce alte zboruri sunt în așteptare la vest de capitală. Potrivit unui NOTAM, pista 2 (08L/26R) este închisă între orele 17:35UTC și 18:15UTC iar pista 1, 08R/26L, este închisă între orele 15:00UTC și 03:00UTC din 2 august. Motivul nu este menționat însă probabil CNAB efectuează lucrări pe suprafața acestora.
Decolările de pe cel mai mare aeroport al țării sunt și ele afectate. Situația ar trebui să revină la normal în jurul orei locale 21:15. Din NOTAM-urile publicate de Romatsa reiese faptul că pista 1 va fi închisă zilnic de la ora 3 după-amiază până la ora 6 dimineață în perioada 1 august – 6 august pentru modernizări.
Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

Actualizare, ora 21:18: Aterizările au fost reluate și ulterior controlorii de trafic aerian vor permite și decolările. În acest moment peste 12 avioane așteaptă de zeci de minute să aterizeze la București. Pasagerii zborului Ryanair care a aterizat la Băneasa nu au fost debarcați deoarece avionul în care se află va zbura în câteva minute spre Otopeni.De zeci de minute aeroportul Henri Coandă din capitală este închis iar mai multe aeronave așteptă în aer să aterizeze. Un zbor Ryanair care a decolat de la Timișoara cu destinația București a aterizat în urmă cu câteva minute la Băneasa în timp ce alte zboruri sunt în așteptare la vest de capitală. Potrivit unui NOTAM, pista 2 (08L/26R) este închisă între orele 17:35UTC și 18:15UTC iar pista 1, 08R/26L, este închisă între orele 15:00UTC și 03:00UTC din 2 august. Motivul nu este menționat însă probabil CNAB efectuează lucrări pe suprafața acestora.Decolările de pe cel mai mare aeroport al țării sunt și ele afectate. Situația ar trebui să revină la normal în jurul orei locale 21:15. Din NOTAM-urile publicate de Romatsa reiese faptul că pista 1 va fi închisă zilnic de la ora 3 după-amiază până la ora 6 dimineață în perioada 1 august – 6 august pentru modernizări.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.