Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă alimentară în România: pește retras de pe rafturi, după ce ANSVSA a descoperit Listeria în compoziţie

ziarmm
somon

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului Burren Eco Somon Afumat, de 90 de grame, ca urmare a prezenţei Listeria monocytogenes în compoziţie, informează Agerpres. Magazinele în care se poate returna produsul sunt: Biocorner Dorobanţi, Biocorner Jolie Ville şi Biocorner Corbeanca.

Potrivit unui anunţ al Autorităţii, postat luni pe pagina oficială de Internet, cei care au cumpărat acest produs sunt sfătuiţi să nu îl consume şi să-l returneze la magazinele Biocorner până la data de 28 februarie 2022.

"Vă informăm că Biocorner, ca urmare a notificării primite din partea producătorului Burren Smokehouse, a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la client a articolului (...) Burren Eco Somon Afumat 90 g (...) Motiv retragere: prezenţa Listeria monocytogenes. În cazul în care aţi cumpărat produsul respectiv, vă rugăm să nu-?l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând să primiţi contravaloarea lui", se menţionează în informarea ANSVSA.

Produsul are codul de bare 5390780000105, face parte din Lotul 28802, iar data de expirare a acestuia este 12 ianuarie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.