Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Ambulanța Galați a rămas fără 19 angajați, în plină criză sanitară, iar ministerul tace

Digi 24
ambulanta

Serviciul de Ambulanță Județean Galați a rămas fără 19 angajați în plină criză sanitară. Este vorba despre asistenți și ambulanțieri care fuseseră angajați, prin detașare, la începutul epidemiei. Acestora le-au expirat contractele ceea ce a dat peste cap activitatea serviciului, anunță MEDIAFAX.

Persoanelor detașate la Serviciul de Ambulanță Județean Galați le-au expirat contractele pe 5 octombrie. Conducerea instituției a făcut demersuri la București pentru a le prelungi încadrarea, însă până în prezent nu a primit nici un răspuns.

Ca urmare, toți cei 19 angajați au fost nevoiți să plece din serviciu lăsându-i pe foștii lor colegi într-o situație dificilă: activitatea la SAJ Galați a crescut foarte mult din cauza Covid-19, iar instituția are cu patru echipaje mai puțin.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

„Noi și înainte o duceam prost, cu atât mai mult acum când avem numeroase cazuri de Covid. Lor le-au expirat contractele pe 5 octombrie, am pierdut 19 oameni care acopereau patru echipaje. Am solicitat rezolvarea problemei la București, suntem într-o situație foarte dificilă, cazurile de Covid ne-au îngreunat foarte mult activitatea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul SAJ Galați, Mihai Polinschi.

Serviciul de Ambulanță din Galați are 22 de echipaje gata de intervenție în fiecare zi, dintre care 10 sunt alocate orașului reședință de județ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.