Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus

gratii

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat, duminică, cu coronavirus. Acesta lucra în sectorul medical şi a avut în permanenţă echipament de protecţie.

”Vă informăm că, astăzi, 31.05.2020, un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARSCoV-2. Acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu în cadrul sectorului edical şi a purtat, în permanenţă, echipament de protecţie. Administraţia locului de deţinere aplică, în continuare, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile de prevenţie implementate la nivelul întregului sistem penitenciar”, a transmis, duminică, Administraţia ANţională a Penitenciarelor.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: 'Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior'

În ceea ce priveşte persoana extrădată în România şi care a fost confirmată cu coronavirus, sursa citată a precizat că al doilea test a ieşit negativ.

”Preventiv, se va menţine monitorizarea medicală şi se vor aplica recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. În prezent, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2”, a mai transmis ANP.

Instituţia anunţa, vineri, că un deţinut care a fost extrădat în România a fost confirmat cu coronavirus la primul test făcut, el fiind internat la Penitenciarul-Spital Jilava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.