Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Iordănescu, după ieșirea de la Parchet: 'A fost o cină AMICALĂ'

Inquam Photos / Octav Ganea
anghel iordanescu PG

Anghel Iordănescu a părăsit sediul Parchetului General, după aproape o oră de audieri. "Am fost chemat în calitate de martor, în urma declarațiilor făcute de Dan Andronic. Este o anchetă în curs de desfășurare și nu pot să fac comentarii. A fost o cină, am fost invitat de domnul Gabriel Oprea. A fost o cină amicală, atâta tot.", a declarat fostul selecționer al naționalei.

 

După Neculai Onțanu, și Anghel Iordănescu a ajuns joi dimineață la Parchetul General pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul alegerilor prezidențiale 2009. Acesa nu a stat de vorbă cu jurnaliștii.

În ultimele zile, anchetatorii au audiat mai multe persoane în acest dosar, surse judiciare spunând că printre acestea ar fi şi fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea.

Traian Băsescu ȘOCHEAZĂ din nou: Dacă aș fi fost președinte...

În 24 aprilie, procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au început urmărirea penală in rem, în dosarul privind alegerile prezidenţiale din 2009, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale.

Potrivit PICCJ, dosarul a fost deschis în urma informaţiilor făcute publice de către jurnalistul Dan Andronic, conform cărora „există suspiciuni că în procesul electoral din decembrie 2009 s-au implicat unele autorităţi publice şi persoane, altele decât cele prevăzute de lege”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.