Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE | ALERTĂ la Arad: Posibilă bombă la Palatul Copiilor; zona a fost împrejmuită

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE: Proprietarul valizei 'cu BOMBĂ' de la Arad a venit să o ridice: a aflat despre ALERTĂ de pe internet

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Autoritățile din Arad sunt alertă, după ce la Palatul Copiilor a fost găsită o valiză suspectă. Zona a fost împrejmuită, iar Palatul copiilor a foste vacuat.

Nu se știe ce conține valiza, însă în lumina evenimentului produs săptămâna trecută se presupune ce e mai rău. Traficul rutier a fost blocat.

Clădirea se află pe bulevardul Revoluţiei, la câteva sute de metri de Palatul Administrativ. Valiza este aşezată pe marginea trotuarului, lângă parcare, arată Agerpres.

Poliţiştii au sosit la locul în care se află valiza şi au izolat perimetrul, fiind aşteptaţi şi specialişti pirotehnişti. Traficul pietonal este oprit, dar şi cel rutier pe sensul de mers Palatul Administrativ - Podgoria.

"Un bărbat a sesizat prin 112 prezenţa unei valize abandonate pe trotuarul din faţa Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluţiei. Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier şi pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La faţa locului se vor deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Claudia Iuga.

Citește și: IGPR, mutare SURPRIZĂ după atentatul cu bombă: IPJ Arad are un șef NOU, transferat în trecut din cauza prea multor LIBERE .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.