Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Autoritățile locale cer CARANTINAREA orașului Făget, din Timiș

bbj.hu
carantina

Autoritățile din județul Timiș au cerut Comitetului Național pentru Situații de Urgență declararea carantinei în orașul Făget, unde au fost înregistrate 47 de cazuri de coronavirus. Dacă decizia se aprobă, Făgetul ar fi primul oraș din România, carantinat în stare de alertă, conform Mediafax.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

Până acum, în orașul Făget au fost depistate 47 de cazuri de COVID-19, dintre care 8 sunt cadre medicale de la spitalul din Făget.

Propunerea de instituire a carantinei a fost votată în Comitetul local pentru situații de urgență și a fost trimisă Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

În România, alte două localități sunt în carantină. Este vorba de localitatea Gornet din județul Prahova, au fost înregistrate 15 cazuri noi între 8 și 20 iulie, și localitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, unde au fost înregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populație de 3.600 de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.