Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Cinci copii au ajuns de urgență la spital după ce s-au INTOXICAT cu medicamente

digi24.ro
capsule medicamente

UPDATE

Cei cinci copii cu vârsta cuprinsă între doi şi şase ani, din judeţul Dâmboviţa, care au ajuns la spital după ce au ingerat medicamente cu efect sedativ rămân internaţi în secţia de toxicologie sub tratament perfuzabil.

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu au declarat, pentru MEDIAFAX, că cele cinci fete care au în ingerat în mod accidental Anxiar, un medicament pentru tratamentul stărilor de anxietate, rămân internate în spital.

Minorele sunt în Secţia de Toxicologie sub tratament perfuzabil.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Dâmbovița, Polixenia Necula, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că minorii au fost transportaţi în stare gravă şi de somnolenţă. Necula a precizat că cei cinci copii fac parte din aceeași familie.

Știrea inițială

Cinci copii cu vârste cuprinse între doi şi nouă ani, din judeţul Dâmboviţa, au fost transportaţi, marţi, la un spital din Bucureşti, după ce ar fi ingerat mai multe medicamente. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat acest lucru.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, cinci copii din Ghergani, cu vârste cuprinse între doi şi nouă ani, au fost transportaţi la un spital din Bucureşti, după ce ar fi ingerat mai multe medicamente, scrie News.ro.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc incidentul. Conform primelor informații este voba despre 5 fete, provenite din două familii.

Citește și: Victor Ponta S-A DEZLĂNȚUIT pe tema Catedralei Mântuirii Neamului: O să șterg cometariile celor care se cred atât de superiori .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.