Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ de la Casa Albă: Noul coronavirus va recircula şi sezonul următor

Twitter
coronavirus

Directorul Institutului naţional de alergii şi boli infecţioase din Statele Unite şi membru al echipei de coordonare pentru coronavirus de la Casa Albă, Anthony Fauci, a declarat joi că nu crede că va dispărea coronavirusul şi că va recircula sezonul următor, notează Rador.

"Avem suficientă experienţă din actuala epidemie, deci nu va mai fi nevoie să închidem ţara dacă coronavirusul va reapărea", a declarat Anthony Fauci, transmite agenția Reuters.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

"Vom căpăta suficientă experiență, astfel încât atunci când va reveni, vom putea identifica, izola și detecta persoanele infectate. Iar dacă aceste lucruri vor fi făcute eficient, nu vom mai avea o epidemie", a spus Fauci. "Îl vom menţine la un nivel foarte scăzut. Ceea ce ar însemna că nu va trebui să ne blocăm din nou".

"Cred că putem evita asta. Va fi mult diferit de ceea ce facem acum", a adăugat el. Dr Fauci a declarat că guvernul Statelor Unite va stabili în curând directive pentru a-i ajuta pe americanii care se recuperează de la infecția cu coronavirus să stabilească când este sigur să revină la viața obișnuită, în condiţiile în care un număr mare de americani bolnavi ar face imposibilă utilizarea testelor medicale pentru a determina revenirea la o viaţă normală, aşa încât este nevoie de aceste directive, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.