Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Update - Descoperirea poliției - Alertă de securitate în centrul Londrei: obiect suspect, depistat în apropierea biroului premierului Liz Truss

Agerpres - Reuters
Liz Truss

Alerta de securitate din centrul Londrei a luat sfârşit, în condiţiile în care echipele pirotehnice au stabilit că obiectul suspect depistat în apropierea sediului Guvernului nu prezintă pericol, anunţă Poliţia londoneză.

"O echipă specializată a verificat obiectul depistat în zona Whitehall şi s-a stabilit că obiectul nu prezintă riscuri. Cordonul de securitate a fost ridicat. Vă mulţumim pentru răbdare", a comunicat Poliţia londoneză, prin Twitter.

Obiectul suspect fusese depistat în zona Downing Street, în apropierea biroului şi reşedinţei premierului Liz Truss. În zonă se află şi sediul Guvernului de la Londra, sediul Parlamentului şi mai multe ministere. Unele clădiri guvernamentale fuseseră evacuate din raţiuni de precauţie.

Știrea inițială

Autorităţile britanice verifică un obiect suspect depistat în apropierea biroului premierului Liz Truss şi a sediului Guvernului britanic, în centrul Londrei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate. Echipele pirotehnice verifică obiectul suspect depistat în zona Downing Street, în apropierea biroului şi reşedinţei premierului Liz Truss. În zonă a fost instituit un perimetru de securitate, potrivit agenţiei Reuters.

La faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje de poliţie. În apropiere se află sediul Guvernului de la Londra, sediul Parlamentului şi mai multe ministere. Unele clădiri guvernamentale au fost evacuate din raţiuni de precauţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.