Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi. 22 de județe, afectate

alerta meteo

Este cod galben de viscol pentru 22 de judeţe din estul şi centrul ţării, precum şi cea pentru vreme geroasă, până la ora 22.00

Avertizarea vizează judeţele Suceava, Botoşani, Harghita, Neamţ, Iaşi, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Braşov, Covasna, Bacău Vaslui, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Călăraşi, Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea.

Ipoteză CUTREMURĂTOARE: Dacă Iohannis nu va fi suspendat, binomul SRI-DNA va porni un război crâncen

În aceste zone vor fi perioade în care vântul va avea intensificări, cu viteze de 50-60 km/h şi, pe arii restrânse, 70-75 km/h, spulberând şi troienind zăpada, potrivit reprezentanţilor ANM.

În Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi local în Carpaţii Meridionali şi Orientali, temporar va mai ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Duminică, în Capitală, vremea se va mentine geroasă toată ziua. Dimineaţa în jur de –12 grade şi la amiază, în jur de –11 grade. Temporar va ninge slab.

Luni vremea va fi în continuare geroasă în special dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între –16, -15 grade în estul Transilvaniei şi -8 grade laReşiţa,TimişoaraşiArad. Va ninge local în regiunile nordice şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

În Bucureşti, ger toată ziua. În jur de -15 grade dimineaţa si între –15 si –13 grade la amiază. Sunt condiţii de ninsoare slabă.

De asemenea, oficialii ANM au anunțat, sâmbătă, în cadrul videconferinţei cu prefecţii, prelungirea cu trei zile a codului galben de ger. Marţi va fi cea mai geroasă zi, întrucât în anumite zone ale ţării vor fi -28 de grade, iar,  la nivel naţional, -11 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.