Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ! Directorul din DRPD Lucaciu ar fi transmis subordonaților să declare lucruri corecte după eliberare - Martorul amenințat a alertat anchetatorii DNA

spionaj

Instanța supremă a suspendat judecarea contestației DNA Timișoara împotriva deciziei de eliberare a celor opt persoane din dosarul PSD Arad după ce procurorul prezent la ședință a anunțat că dorește să depună un proces verbal de constatare vizând o posibilă tentativă de influențare a martorilor pretins comisă imediat după eliberare de către unul dintre directorii din cadrul Drumuri și Poduri Timișoara, spun pentru STIRIPESURSE surse judiciare.

Concret, explică acestea, Andrei Mircea Lucaciu, șef la Departamentul Venituri din cadrul Direcției Regionale de Drumuri si Poduri (D.R.D.P.) Timișoara ar fi spus în prima ședință avută cu subordonații imediat după eliberare că dorește ca aceștia să declare lucruri corecte dacă vor fi chemați la audieri.

Pe baza acestor pretinse afirmații martorul amenințat din dosar ar fi alertat de îndată anchetatorii de la DNA Timișoara care au intrat pe fir.

Urmare acestei informări dinamice, spun sursele citate, procurorii au încheiat un proces verbal de constatare, pe care vor să îl depună marți ca probă la dosar și care să dovedească necesitatea luării măsurii arestării preventive față de cele opt persoane, pe motiv că încearcă influențarea martorilor.

Potrivit surselor STIRIPESURSE alertarea DNA Timișoara s-ar fi făcut pe aplicația WhatsApp.

În sala de judecată, explică sursele citate, apărarea lui Lucaciu ar fi afirmat că această situație nu este conformă cu realitatea și că Lucaciu nu ar fi spus asemenea lucruri.

La momentul publicării acestei știri cei doi judecători ICCJ analizează procesul verbal întocmit de anchetatorii DNA Timișoara și urmează să stabilească dacă poate constitui probă la momentul judecării contestației.

Procesul este în prezent suspendat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.