Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - DNA a făcut percheziții în dosarul Belina. Șeful CJ Teleorman confirmă / UPDATE

sigla dna

Avocata Maria Vasii a anunțat, miercuri, la sediul DNA că au avut loc percheziții miercuri dimineață în dosarul Belina. De asemenea, aceasta a afirmat că ridicările de documente au avut loc de la autoritățile centrale.

„De dimineață au avut loc percheziții. S-au ridicat documente de la autoritățile centrale.”, a spus Maria Vasii, la sosire la sediul DNA.

Reprezentanţii DNA efectuează o ridicare de documente miercuri, la Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, a declarat, pentru AGERPRES, și preşedintele CJ, Dănuţ Cristescu. 

Conform sursei citate, lucrătorii DNA au venit de dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean, efectuând o ridicare de documente, în baza unei ordonanţe emisă de procuror. 

"Se ridică documente. Se caută anumite documente. Este o ordonanţă dată de procuror. La 16,30 se termină programul de lucru. După această oră, poate plăteşte DNA personalul", a declarat Dănuţ Cristescu.

Miercuri, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Adrian Gâdea, s-a prezentat la sediul DNA, precizând la intrare că nu știe exact motivul pentru care a fost chemat la audieri.

Potrivit unor surse judiciare, Adrian Gâdea ar urma să ia parte la acte procedurale efectuate de anchetatori în dosarul "Belina", în care acesta ar fi urmărit penal pentru abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.